Vinnare av lottomiljoner

vinnare av lottomiljoner

Vinnare av lottomiljoner

Vinnare av lottomiljoner

Som många kanske märkt så har det inte varit så mycket att skriva om den senaste tiden både PowerBall och MegaMillions hade stora vinnare av lottomiljonerna.
Tyvärr vann man inte själv någon storvinst när jackpottarna delades ut men turen kan inte alltid var på sin sida.

Dock så är alla jackpottar på väg upp igen och det vore dumt att inte ta tillfället i akt. Ju högre vinstpotten är på, ju fler spelare, vilket även betyder att chanserna att vara ensam vinnare är ännu mindre. Men visst är lotto helt baserat på tur men om turen skulle slå till och det är fler personer som har samma vinnande kombination, så måste man ju dela. Fast att dela en vinst som redan ligger på €60 miljoner är ändå inte så illa.

Här nedan har ni en lista på vart de världens största lotterier ligger på i skrivandets stund, i turordning:

  • PowerBall – €63 miljoner, dragning den 17:e mars.
  • EuroJackpot – €61 miljoner, dragning den 18:e mars.
  • EuroMillions – €60 miljoner, dragning den 18:e mars.
  • SuperEnalotto – €58,3 miljoner, dragning den 17:e mars.
  • MegaMillions – €23 miljoner, dragning den 19:e mars.
  • Lotto 6/49 – €4 miljoner, dragning den 16:e mars.

Trots att lottojackpottarna är “lägre” så är dom fortfarande otroligt höga. Ta bara PowerBall som ett exempel, €63 miljoner är ungefär 581 miljoner kronor. Det är en vinst som skulle hålla hela livet och man har även kvar att lämna över en hel del till sina barn till exempel.

Otroliga lotterier, ger otroliga vinster och man ska passa på så länge man kan om man har råd vill säga. Priserna per lottorad ligger på mellan 25 och 35 kronor, vilket är högre än lottolördag/lottoonsdag men sen så är lottomiljonerna i prispotten bra mycket högre också.

Man kan testa att spela på ovanstående lotterier hos en av mina favoritplatser på nätet, vilket är EuroLotto.
Där får man tillgång till alla 6 lotterier och man blir välkomnad av otroliga bonusar dessutom.

För oss lottospelare har dom en bonus som är helt makalös. Riskfria lottorader.
Med riskfria lottorader så kan man köpa hur många lottorader man vill till ett specifikt lotteri och om man skulle ha otur och inte vinna ett dyft, så får man pengarna tillbaka och man kan testa ett annat lotto, eller spela på nästa dragning av samma. Men tänk på att endast gäller för nästkommande lottodragning. Så om man vill använda bonusen för MegaMillions så ska man inte också köpa lottorader till någon annan dragning som sker innan MegaMillions dragningen.

Jag önskar er lycka till och må du vara vinnare av lottomiljoner!