€83 miljoner på MegaMillions lotteriet

MegaMillions

83 000 000 euro i MegaMillions lotteriet

Bli MegaMillions lotteriet nästa miljonär

MegaMillions lotteriet har rullat över ännu en gång och ligger nu på otroliga €83 miljoner!
Nästa dragning är redan den 17e februari!!

Amerikanska MegaMillions jackpotten har ännu inte vunnits av någon, vilket betyder att man fortfarande har en chans att ta hem denna jackpott, trots det faktum att man kanske sitter hemma i Sverige. Med alla nätcasinon och lottooperatörer på nätet så har man chansen att ta del av några av de största och bästa lottojackpotterna i världen.

Det krävs inte så mycket, tack och lov. Det räcker med att man är över 18 år gammal och har lite pengar på antingen sitt bankkonto eller på en e-plånbok så som Skrill eller Neteller, och så kan man vara med och spela om MEGAMILJONERNA!!

En lottorad hos MegaMillions lotteriet är heller inte så superdyr. Visst det kostar lite mer än vad man kanske är van vid när det kommer till SvenskaSpels lotterier men sen så är jackpotterna heller inte lika stora och det är inte lika många deltagare, 2 faktorer som bidrar till att skapa en så pass hög jackpott som MegaMillions lotteriet har.
En lottorad kostar i dagsläget €2,50, vilket är runt 20 kr MEN om man väljer att spela på lotto hos EuroLotto så kan man få en gratis extrachans på miljonerna.

EuroLotto erbjuder i dagsläget alla nya kunder en riskfri lottokupong vilket menas med att de första lottokupongerna man köper, till t.ex. MegaMillions lotteriet, och man skulle ha oturen att inte vinna något alls, så får man sin insats tillbaka och man kan spela på nytt. Antingen kan man välja att spela på samma lotteri eller så kan man välja ett av de andra 5 lotterierna som finns tillgängliga, alla lika populära och med makalösa jackpottar.

Ta chansen innan det är för sent och lev “the American dream”, trots att du kanske bor i Sverige!