MEGA MegaMillions dragningen

MegaMillions dragningen

MegaMillions dragningen äger rum den 24e februari!

MegaMillions dragningen når nya höjder

Wow, MegaMillions dragningen ligger nu på makalösa 103 miljoner euro och det verkar inte finnas något slut på denna progressiva lottojackpott.

Det är helt underbart hur ett lotteri fungerar, men ändå samtidigt lite tråkigt. Det underbara är att jackpotten ökar för varje gång som den inte vinns, och det tråkiga är så klart att ingen har vunnit.

Lotto är till 100% enbart tur men det är ett casinospel, eller rättare sagt, ett vadslagningsspel som funnits i 100-tals, om inte 1000-tals år, så intresset har ju helt klart funnits väldigt länge. Så vad är det då som lockar så mycket. Visst är det pengarna som är det största dragplåstret men det som verkligen får mänskligheten att vilja spela på ett helt lyckobaserat spel är ju så klart hoppet. Hoppet om att få vinna jackpotten, eller hoppet om att bara vinna något rätt och slätt. Det handlar inte om att vinna mer pengar än vad man kan slösa under en livstid utan det är spänningen om känslan “kommer mina nummer att vara den vinnande kombinationen till någon vinst alls”.

De flesta av oss som testat att spela på lotto vet att chanserna att vinna inte är särskilt stora men när man gör, oavsett om det är 5 kr eller 5000 euro så känslan otroligt bra när man haft turen på sin sida.

I MegaMillions lotteriet har man en chans att vinna ofantliga summor pengar på ett lotteri som är inhemskt för USA, bara tanken av det är nästintill galen. Tidigare kunde man ju inte spela på lotterier  andra länder för man var tvungen att vara närvarande eller vissa länder krävde att man skulle bo i landet för att ens kunna ta ut vinsten, men det är nu ett minne blått.
Med internets underbara framfart i våra liv så har allt kommit närmare och fast Atlanten ligger mellan oss och det stora landet i väst så kan även vi ta del av den amerikanska drömmen genom att vinna €103 miljoner!!!

Så passa på när du har chansen, dragningen äger rum den 24e februari, innan någon annan drar hem vinsten från MEGA MegaMillions dragningen!

Prova lyckan hos EuroLotto och få dina första lottokupongen helt riskfria.