MegaMillions €78 miljoner jackpott

MegaMillions

MegaMillions lottojackpott, €78 miljoner

€78 miljoner MegaMillions jackpott!

Just nu, i skrivandets stund så ligger MegaMillions jackpotten på den otroliga summan €78 000 000. Det är i runda slingor 740 miljoner svenska kronor som man alltså har chansen att vinna.

MegaMillions är ännu ett lotteri som kommer från det stora landet i väst, alltså USA.
Man kan säga mycket om USA, men invånare har dom många av och många av dessa vill så klart prova lyckan i att få sina liv förändrade för evigt genom att vinna en lottojackpott.
Tack vare internet så har även vi svenska nu också chansen att sno åt oss dessa jackpottvinster genom att spela på diverse olika lotton på nätcasinon eller nätlottosidor. Två sådana som vi kan rekommendera är helt klart EuroLotto och MultiLotto.

Vi har den senaste tiden testat olika lottosidor på nätet och kommit fram till att just nu är det EuroLotto och MultiLotto som gäller för hela slanten. Sidorna är lättnavigerade och man går tillgång till de allra största lotterierna som finns i världen.
Tyvärr har vi ännu inte vunnit några lottomiljoner men vi kommer fortsätta drömma tills vi gör.

När man spelar på MegaMillions jackpotten så gäller det att välja 5 nummer från sammanlagt 75 och sen även ett tilläggsnummer, från 1 till 15. Om man får alla rätt så är så klart jackpotten vunnen och man får sina lottomiljoner, men även om man bara har 5 rätt eller kanske 4+1 rätt så kan man skatta sig lycklig.
Bara under förra dragningen så var där två personer som hade 5 rätt var och kunde gå “hem” med €891.978,00 vardera. Inte illa pinkat för att gissa på lite siffror.

Så passa på nu och prova lyckan i MegaMillions, ett av Amerikas största och mest populäraste lotterier, och vem vet, kanske är det du som sitter med lottomiljonerna när veckan är slut.

Nästa MegaMillions dragning äger rum den 13e februari!!