€190 miljoner i PowerBall dragningen

PowerBall dragningen

€190 milj. i PowerBall dragningen

Endast några få timar kvar, är det äntligen din tur att dra hem storvinsten?

I natt äger PowerBall dragningen rum och det är endast några få timmar kvar då man kan köpa lottokuponger till den.
Powerball dragningen ligger på hela 191 miljoner euro och sista chansen är om 6 1/2 timmar.

Powerball dragningen, som tidigare i år slog nya rekord med en jackpott på över €1,4 miljarder, är nu igen på väg upp igen då den verkar rulla över varje dragning. Och det är inte direkt så att chanserna blir större med varje dragning, utan det blir bara fler och fler deltagare som vill testa lyckan och se om dom kan kamma hem den amerikanska drömmen.

Man kan spela på Powerball dragningen på flera olika platser på nätet men de vi skulle rekommendera är antingen EuroLotto eller MultiLotto.
EuroLotto erbjuder dock lite bättre bonusar och ett helt nätcasino dessutom med spelautomater som passar oss svenskar perfekt. Man får till exempel 100% i bonus upp till €100 och ovanpå det får man även en riskfri lottorad. Detta betyder att om du skulle ha oturen på din sida under dragningen och inte vinner någonting alls så får du din insats tillbaka!!

Läs gärna mer om EuroLotto här genom denna länken.

Så vad sitter du och läser detta för?! Ta chansen nu och förverkligen dina drömmar efter att du vunnit den otroliga jackpotten på 191 000 000 miljoner euro efter PowerBall dragningen.