€267 miljoner Powerball jackpott

€267 miljoner Powerball jackpott

€267 miljoner Powerball jackpott

Makalösa €267 miljoner Powerball jackpott dragning i kväll

Det är helt makalöst men PowerBall har återigen rullat över och erbjuder nu en jackpott på hela 267 miljoner euro!

Mycket kan man säga om amerikaner och deras sätt att leva men att spela på lotto är definitivt något populärt och dom är inte alltid duktiga på att välja rätt nummer till dragningarna.
Powerball fortsätter att dominera i lottovärlden och ligger just nu på otroliga €267 000 000. Dragningen äger rum redan i natt, den 3e mars, men för att kunna ta chansen att prova lyckan så måste man köpa sina lottokuponger innan klockan 00.10.

Nu är det kanske några som frågar sig, Powerball lotterier är väl inget vi svenskar kan spela på men jo, det är det faktiskt. Genom användandet av internet så har världen blivit bra mycket mindre så nu har även vi svenskar tillgång till internationella lotterier med galet stora vinstsummor.

Om man går till vårt “favorithäng”, när det gäller lotto, EuroLotto så får man tillgång till 6 av världens största och bästa lotterier.
EuroLotto ägs, och drivs, av Cherry Group Ltd, som är en del av Cherry AB. Och efter vi nämnt det så är det helt säkert många av er som känner till Cherry. Cherry har ju t.ex. också blackjack och roulette bord ute bland pubar, barer och klubbar runt om i Sverige.
Så om man var orolig för att det kanske inte är en säker webbplats så kan man nu lugna nerverna då detta är en otroligt pålitlig sida som alltid sätter spelarens säkerhet i fokus.

När man går in på EuroLotto och vill testa lyckan genom att spela på lotto online så blir man också välkomnad av trevliga bonusar.
Man får till exempel en matchningsbonus upp till €100, vilket menas med att om du sätter in €20 (drygt 190 kr) på ditt nya konto, så matchar EuroLotto den summan och du kan spela för €40 istället.

Dessutom har en otroligt bra bonus för oss lottospelare. Riskfria lottorader!
När man köper sina lottokuponger till nästkommande dragning och man skulle vara så pass otursam att man inte vinner någonting, så får man helt enkelt tillbaka sina pengar, så man kan testa lyckan igen, kanske på ett av de andra lotterierna som finns tillhanda.

Hos EuroLotto har man även ett helt nätcasino till sitt förfogande, om man vill testa lyckan på spelautomaterna eller bordsspelen också.

Ta chansen idag och spela på Powerball och försök vinna lottomiljonerna och en sak är säker, vi kommer delta.

Dröm stort, vinn STÖRRE!

EuroLotto – Dröm stort, vinn STÖRRE!