PowerBall €141 miljoner

Lottery PowerBall

PowerBall, just nu 141 miljoner euro jackpott!

€141 miljoner PowerBall Jackpott, dragning den 11:e februari!

PowerBall jackpot är USAs största lotteri och har de senaste veckorna gjort stor uppståndelse i medier runt om i världen. För bara några veckor sen så låg nämligen deras jackpott på makalösa 1,4 miljarder dollar, vilket var, och fortfarande är, världens genom tidernas största lottojackpott.

Trycket mot alla lottokupongsförsäljare var enormt, både offline och online, och nya rekord slogs dagligen dagarna innan dragningen då vinsten vanns.

Nu för tiden så kan även vi svenskar också medverka i dessa gigantiska lotterier som äger runt på andra sidan jorden tack vare internet. Det finns många ställen dit man kan vända sig för att kunna köpa lottorader till kommande dragningar i t.ex. USA, Spanien, Storbrittanien och så vidare. Med andra ord är Lotto Lördag och Lotto Onsdag i Sverige bara en liten del av vad man kan vinna.

Just nu ligger jackpotten hos PowerBall på hela 141 miljoner euro, vilket även det är en otroligt ansenlig summa pengar som du kan vinna.

Vi hade först och främst rekommenderat att man skapat sig ett konto hos EuroLotto.com, som precis fick pris för Årets bästa Lottoprodukt. Dessutom erbjuder dom sina spelare ett tillägga där man kan vinna upp till ytterligare 10 000 euro, detta kallas Booster Ball.

Om man registrerar sitt första konto nu, får man dessutom de första lottokupongerna helt riskfria. Så om man inte skulle vinna något alls på nästkommande dragning så får man sina pengar tillbaka, inte helt om du frågar oss.

Inte nog med att Eurolotto erbjuder de 6 största lotterierna i världen, utan man har som spelare även tillgång till ett fullständigt online casino!

Varför göra det svårt för sig själv, spela på lotto på nätet och få tillgång till de största jackpottarna i världen redan i dag!

EL-Banner-468x60-seEL-Banner-468x60-se