PowerBall jackpotten har rullat över

PowerBall logo

Powerball nu på 168 miljoner euro

€168 000 000 i PowerBall jackpott

Powerball jackpotten har ännu en gång rullat över till €168 miljoner, vilket menas med att det fortfarande är ingen som har vunnit jackpotten!
Man vill väl kanske inte hålla tummarna för att det ska fortsätta på samma sätt som förra gången då den rullade över så många gånger att jackpottsumman slog världsrekord.

Självklart vill man ju vinna nu helst oavsett om Powerball jackpotten ligger på 168 miljoner euro eller 768 miljoner. Detta är summor som man näst intill inte ens kan slösa under en livstid om man planerar det rätt.

Så ta tillfället i akt, nästa dragning äger rum den 18e februari så man har 3 dagar på sig att välja rätt siffror och ha chansen till att vinna den legendariska och amerikanska Powerball jackpotten.

Under föregående dragning så var det kanske inte något som vann jackpotten men hela 4 personer hade 5 rätt (utan tilläggsnummer) och vann € 888.429,00 vardera. En prissumma som är ungefär 8 427 740 kr. Personligen hade en sådan vinst också varit otroligt välkommen.

Det finns många olika sätt att prova lyckan på PowerBall jackpotten. Online finns det flera aktörer som möjliggör köp av Powerball lottokuponger, fast man bor i Sverige.
Ett par av dessa är EuroLotto och MultiLotto. Båda företag är mycket betrodda och säkra för oss lottospelare.
Lottokuponger hos dessa aktörer ligger på $3.50, vilket är drygt 30 kr.

Väljer man dessutom att spela hos EuroLotto så är de första lottokupongerna man köper helt riskfria. Om man inte skulle vinna någonting så får man tillbaka det man betalat. Och inte nog med det, man får också 100% bonus på sin insättning upp till €100 (runt 1000 kr).

Och det bästa med både EuroLotto och MultiLotto är att dom erbjuder även ett helt nätcasino som man kan testa när man sitter och väntar på att lottodragningen ska komma igång eller så kan man testa lyckan i något av de många jackpottspelautomater som erbjuds.

Lycka till!