Powerball ökar

PowerBall ökar

PowerBall ökar igen

Wow! Powerball ökar återigen

De senaste två veckorna har denna otroliga amerikanska lottojackpott tagit ny fart och är ännu en gång över 100 miljoner euro, mer specifikt – 119 000 000 miljoner euro. I svenska kronor skulle det vara runt 1 miljard!

Powerball är en av de mest populäraste lotterierna i USA och intresset ökar varje vecka även här i Sverige och övriga Europa. Trots att det är ett amerikanskt lotteri så kan även vi som sitter hemma i Sverige spela på denna monster jackpott.

Med tanke på att Powerball ökar titt som tätt så ska man ta chansen när jackpotten är hög. Visst kan summan öka men den kan också vinnas nästa dragning som äger rum den 3e april.
För oss svenskar så måste vi köpa våra lottokuponger senast midnatt den 2:a april då dragningen äger rum mitt i natten. Så vem vet, kanske går du och lägger dig som vanligt och vaknar upp som multimiljonär? Det hade verkligen varit något.

Med en sån stor jackpottsumma så skulle du ha “ditt på det torra” resten av livet. Du hade kunnat spendera några miljoner på ett fint hus, en lyxjakt, en Rolls Royce och ändå ha en massa pengar över till att resa jorden runt resten av ditt liv.

Så var kan du spela Powerball då? Ja du kan inte gå in i närmast tobaksbutik direkt men du kan däremot göra det online och vi vet precis vart du ska vända dig, EuroLotto.

EuroLotto är ett betrott onlinecasino som i första hand riktar in sig på de största lotterierna från hela världen.
Hela hemsidan finns på svenska och deras support likaså, vilket egentligen inte är så konstigt då EuroLotto ägs av Cherry Ltd, som i Sverige går under namnet Cherry AB. Företaget har funnits sen 1963 och vet vad dom håller på med. Deras första prioritet är oss spelare och vår säkerhet.

Minsta summan som man kan sätta in på sitt spelarkonto är 20 kr (2€), men tänk på att en lottokupong till Powerball kostar €3.50 (35 kronor). Dessutom kan man få olika bonusar.
Först och främst så får man 100% bonus, upp till €100. Så om du sätter in €100 får du ytterligare €100 att spela för, alltså totalt €200.
Men inte nog med det, EuroLotto har också en “pengarna-tillbaka-garanti” på sina lottokuponger. Om man inte vinner på sina första lottokuponger som man köpt, så får man tillbaka sin insats, vilket inte är helt fel.

Ta chansen idag!