Världens lotterier på toppnivåer

Världens lotterier

Världens lotterier hos Eurolotto

Ta del av världens lotterier idag!

Lottovärlden är definitivt större än vad man kan tänka sig. Det sträcker sig längre än bara till Lotto Lördag och Lotto Onsdag från SvenskaSpel, som egentligen är ganska skit rent ut sagt. Visst, tillgängligheten är där men att gå in och köpa en lottokupong till Lotto Lördag är väl kanske inte något som så många gör som är under 45 år gammal.
Med internet som gjort hela världen mycket mindre har nu tillgång till världens lotterier från sin dator, eller till och med genom telefonen. Om man tycker lottodragningar är något för dig så har man inte längre någon ursäkt till att inte vara med och spela om de stora jackpottarna.

Genom att till exempel skapa ett konto hos EuroLotto så har man chansen att vinna lottomiljoner, som nästan alla är uppe i drömsummor, var man än är, när man vill.
Genom sitt konto hos EuroLotto erbjuds man tillgång till 6 av världens största lotterier och ingen av dom ligger på mindre än €1 miljon, dock så är det startsumman för ett av lotterier och de övriga har startsummor på mycket mer än så.

Just nu har man chansen att vinna helt ofantligt stora summor för så lite som €2.50, drygt 20, per rad. Kan hålla med om att det är lite dyrare än vad det är i Sverige men vinsterna är så bra mycket större också.

Följande dragningar och jackpottar är just nu tillgängliga:

  • PowerBall – €267 miljoner – dragning den 3:e mars
  • MegaMillions – €123 miljoner – dragning den 2:a mars
  • SuperEnaLotto – €51.7 miljoner – dragning den 1:a mars
  • EuroJackpot – €40 miljoner – dragning den 4:e mars
  • EuroMillions – €15 miljoner – dragning den 1:a mars
  • Lotto 6/49 – €1 miljoner – dragning den 2:a mars

Som man kan se här ovanför så är det många lotterier med sammanlagt galet höga jackpottsummor. Men så är det med världens lotterier, det är fler spelare där ute vilket betyder att mer pengar går till potten och bidrar till större vinster för oss spelare.
Nu behöver man ju heller inte vinna toppvinsten för att gå som miljonär, utan även de lägre vinsterna kan göra dig miljonär i svenska kronor och det är definitivt inte helt fel.

Det tåls ju att tillägga att när/om man skapar ett konto hos EuroLotto så blir man bemött av trevliga bonusar också.

Den första summan man sätter in på sitt konto matchas av EuroLotto, upp till €100. Så sätter du in €20 (drygt 185 kronor) så får du alltså €40 att spela för, men inte nog med det. Utan de första lottokupongerna är dessutom riskfria. Så om du köper 5 rader till Powerball dragningen den 3:e mars och skulle ha otur och inte vinna någonting, så får du tillbaka dina pengar så du kan spela igen och kanske testa lyckan på ett annat lotteri.

Utöver världens lotterier så har man också tillgång till ett helt nätcasino, om det skulle intressera dig. Där kan man testa och spela på spelautomater eller kanske bordsspel så som blackjack och roulette. Det erbjuds så klart också spelautomater med jackpottar, så om man inte vinner lottojackpotten så kanske man istället vinner en jackpott på en spelautomat.

Ta gärna en titt på vad EuroLotto har att erbjuda dig och vi hoppas du hittar något som passa just dig som spelare.

För att citera EuroLotto, “Dröm stort, vinn STÖRRE!”

Lycka till

Dröm stort, vinn större

EuroLotto, Dröm stort, vinn större, med världens lotterier